BCN Rhoon dames team 2
BCN Rhoon dames team 2 (Foto: Paul Schipper)

Zege voor Badminton Rhoon

Het tweede team van badmintonvereniging BCN Rhoon heeft de afgelopen week een fraaie overwinning geboekt, 6-2. Anders dan de uitslag doet vermoeden moesten de spelers van de thuisvereniging flink aan de bak. De bezoekende vereniging was Niton uit 's-Gravendeel. De wedstrijd werd gespeeld in het kader van de Hoeksche Waard Competitie.

Rhoon - De eerste herendubbel met Micha en Ronald was meteen een slijtageslag: in de derde en beslissende set werd met 30-29 gewonnen. Ook de dames Maria en Vicky hadden drie sets nodig om op een 2-0 voorsprong te komen. Met een 3-1 voorsprong halverwege was de buit zeker nog niet binnen. Vervolgens verliepen de vier mix partijen eveneens spannend maar uiteindelijk wisten de badmintoners van BCN Rhoon drie ervan winnend af te sluiten waardoor de 6-2 eindstand bereikt werd. Een prima resultaat zeker omdat eerder dit seizoen nog met 5-3 verloren werd tegen dezelfde tegenstander.

Door dit resultaat stijgt BCN Rhoon naar de derde plaats in de rangschikking. De komende competitie rond staat er een kraker op het programma: BCN Rhoon team 2 tegen BCN Rhoon team 1. Ben je nieuwsgierig geworden naar het spelen bij BCN Rhoon? Kijk dan eens op de website van www.bcnrhoon.nl. Naast de competitie teams zijn de leden onderling actief met badminton wedstrijden. Recreatief spelen en het gezellige verenigingsleven staan er centraal. BCN Rhoon speelt iedere woensdag en vrijdag vanaf 19.30 in sporthal Rhoon aan de Stationsstraat. Sporthal Rhoon is met de fiets goed bereikbaar en ligt op een steenworp afstand van het metrostation Rhoon. Daarnaast zijn er voldoende parkeerplaatsen pal voor de deur. Aanmelden kan via de website maar spontaan langskomen op één van de speelavonden is ook mogelijk.

Meer berichten