Schrijfster Miranda Wolters. Foto: PR
Schrijfster Miranda Wolters. Foto: PR (Foto: PR)

Hoogvlietse Wolters schrijft boek over genezing van drugsverslaving

De Hoogvlietse Miranda Wolters is verhuisd naar Rozenburg, maar heeft een groot deel van haar leven in Hoogvliet gewoond. Ze bracht onlangs een boek uit waarin ze vertelt hoe zij verlost werd van haar drugsverslaving dankzij God. "Ik woon nu sinds 6 jaar in Rozenburg, maar heb daarvoor vanaf mijn vierde in Hoogvliet gewoond, dat is ruim 40 jaar dat Hoogvliet mijn Hoogvliet was. Ik blijf toch altijd wel een Hoogvlietse ondanks ik daar weg ben."

Regio - In 'Met mijn hoofd op jouw schouder - Als alle hoop lijkt verloren door drank en drugs... komt Hij', beschrijft Miranda Wolters het verhaal van twee geliefden die verslaafd raken. De auteur weet deze thema's zo treffend te vangen in haar roman, omdat zij in haar leven ook ten prooi is gevallen aan een verslaving. Met behulp van God wist zij hiervan af te komen en deze ervaring heeft zij omgezet in een meeslepend verhaal dat anderen in een vergelijkbare situatie een stukje hoop zal geven.

Op een cruiseschip leert de mooie slanke Kelly de donkerharige parkranger Peter kennen. Het is meteen raak en het duo wordt onafscheidelijk. Er is echter nog iemand op het schip die zich aangetrokken voelt tot haar. Helaas voor hem ziet zij hem niet staan. Iets waar hij niet mee kan dealen. Dit heeft grote problemen en gevolgen voor Kelly. Zowel Peter als Kelly hebben een flinke zwakheid voor drank en pillen, ze raken er allebei verslaafd aan, en zonder dat ze het doorhebben wordt het alleen maar erger. Dan komt er toch iemand in hun leven die hen helpt om van de verslavingen af te komen. Dat gaat niet vanzelf, maar Hij helpt hen om het te overwinnen.

"Miranda Wolters is tweeëntwintig jaar verslaafd geweest aan het roken van wiet. In die tweeëntwintig jaar leefde ze vijftien jaar met God, maar had toch grote moeite om van haar verslaving af te komen. Ze is er nu acht jaar vanaf! Schrijven is altijd haar passie geweest. Met deze fictieve roman wil ze haar ervaring met verslavingen delen, om mensen op te bouwen en hoop te geven voor de toekomst." Boekgegevens: Met mijn hoofd op jouw schouder. ISBN: 9789402250213. Verkoopprijs: € 20,99, paperback.

Meer berichten