Ga met je geliefde met de 'love boat' mee en vaar langs de romantische lichtjes van de haven. (Foto: Arnold Jansen)
Ga met je geliefde met de 'love boat' mee en vaar langs de romantische lichtjes van de haven. (Foto: Arnold Jansen) (Foto: )

Op de knieën onder de romantische havenlichtjes

Donderdag 14 februari vaart de Futureland Ferry met verliefde stelletjes uit de verre omgeving een extra rondje langs de romantische lichtjes van de haven. Een mooie gelegenheid om op de knieën te gaan voor een sprookjesachtig huwelijksaanzoek.

Rotterdam - De 'love boat' gooit om 18.00 uur de trossen los. Onderweg word je in de watten gelegd met een uitgebreid romantisch diner. Van de feestelijke afsluiting snoepen jullie samen: een 'grand dessert to share'. De culinaire verzorging is in handen van restaurant New Fork. Tijdens de extra lange rondvaart zie je het nieuwste havengebied van Rotterdam. De zon zakt achter de horizon en je krijgt zicht op de honderden lichtjes die de terminals verlichten.
De kosten voor deze vaartocht met diner bedragen 47,50 euro per persoon. Kinderen t/m 11 jaar varen en eten mee voor 32,50 euro. Tot en met twee jaar gratis (excl. maaltijd).
FutureLand is toegankelijk voor jong en oud, je beleeft er de haven van de toekomst. FutureLand ligt midden in de Rotterdamse haven en biedt uitzicht op Maasvlakte 2 in ontwikkeling. FutureLand: Europaweg 902, Maasvlakte, Rotterdam Havennummer 8360. Inschrijven via www.futureland.nl.

Meer berichten