Beachvolleybal, Beacvoetballen en Beachkorfballen op het Botreep Beach Event. Foto: Enrico Stout
Beachvolleybal, Beacvoetballen en Beachkorfballen op het Botreep Beach Event. Foto: Enrico Stout (Foto: Enrico Stout)

Kraak jij 'de Nootjes' op het Beachevent?

Van de redactie

Ben je op zoek naar een leuk uitje in 2019 voor uw vereniging of met het bedrijf? Zoek dan niet verder want je hebt het gevonden. Nikantes organiseert op vrijdag 5 juli een leuk Botreep Beach Event op het gezellige Beachcourt op het sportcomplex Botreep in Hoogvliet.

Hoogvliet - "Het is bedoeld voor bedrijven uit Hoogvliet en omgeving, verenigingen, stichtingen en bijvoorbeeld ook voor meesters en juffen van basisscholen en het voortgezet onderwijs. Echt iedereen is van harte welkom. Teams van collega’s, vrienden, families en dergelijke strijden dan tegen elkaar om de felbegeerde Botreep Beach Bokaal 2019 te kunnen winnen."

"Vorig jaar won de Hoogvlietse Ondernemers Vereniging (HOV) de eerste Botreep Beach Bokaal (14 deelnemende teams). Deelname per team kost slechts € 50 euro. Je kunt dan afwisselend Beachvolleyballen, Beachvoetballen en Beachkorfballen. Uiteraard onder het genot van een hapje, drankje en gezellige Beachmuziek.

Een team bestaat uit 5 tot 8 personen. Mensen die niet zo sportief zijn, zijn ook geheel bij Nikantes op hun plaats. Zij kunnen namelijk met elkaar Jeu de Boulen, dit is ook een leuke sport om te doen. En uiteraard kunnen zij hun collega’s, vrienden of familie aanmoedigen als deze bikkels strijden tegen een ander Beachteam.

Er zijn inmiddels al 4 aanmeldingen binnen. Het lerarenteam van basisschool de Notenkraker uit Hoogvliet hebben inmiddels al 1 team opgegeven voor het Botreep Beach Event: de Nootjes. Hoe leuk zou het zijn om met meerdere lerarenteams van scholen de strijd tegen elkaar aan te gaan op het Botreep Beach Event?

Aanmelden

Ook een team van Scania Hoogvliet is aanwezig. Zo ook een jongerenteam en ook een team van applicatietechniek Van der Wal uit Ridderkerk. Op www.nikantes.nl tref je een button aan met Botreep Beach Event 2019. Als je daar op klikt, krijg je alle informatie te zien over hoe aan te melden en ook foto’s en filmpjes van het Botreep Beach Event van 2018. Aanmelden kan vanaf heden. Of klik hier om er rechtstreeks naar toe te gaan: https://nikantes.nl/komen-jullie-ook-naar-het-botreep-beach-event-van-vrijdag-05-07-2019.

Voor meer informatie kijk ook op www.nikantes.nl

Meer berichten