Stella
Stella (Foto: Stella)

Stella (19) gaat Young Impact-challenge doen

Regio - Op 16 februari zet Stella Matthes uit Rotterdam haar creatieve talent in om kleding in te zamelen voor jonge moeders die wonen op de tienermoederafdeling van Sterk Huis. Stella vindt het zelf erg fijn om er leuk uit te zien, maar realiseert zich ook dat niet iedereen zich dat zomaar kan veroorloven.

Samen met haar vriendinnen gaat zij naar de vlooienmarkt bij de IJhallen in Amsterdam om daar aan alle standhouders te vragen of zij een mooi item willen doneren. De kleding gaat naar tienermoeders en andere kwetsbare vrouwen en kinderen bij Sterk Huis, een organisatie in Goirle die een warme en veilige omgeving biedt aan iedereen die het nodig heeft. Stella hoopt aan het einde van de dag zoveel mogelijk meiden blij te kunnen maken met de kleding.

Young Impact is een beweging van jongeren die hun talent inzetten om in actie te komen voor iets wat zij belangrijk vinden. Stella werd hierdoor geïnspireerd en besloot om haar eigen talent in te zetten voor een ander, in dit geval voor leeftijdsgenoten die het wat minder hebben.

Aanmelden

Aanmelden voor dit gratis (scholen)programma kan via www.youngimpact.nl.

Meer berichten