Na 20 minuten scoort de hier onzichtbare Arthur Movjesjan de 1-0 voor vv Meeuwenplaat. De debutant in de 2e Klasse zondagamateurs staat nu vierde. Foto: Marco Gouw
Na 20 minuten scoort de hier onzichtbare Arthur Movjesjan de 1-0 voor vv Meeuwenplaat. De debutant in de 2e Klasse zondagamateurs staat nu vierde. Foto: Marco Gouw (Foto: Marco Gouw )

Meeuwenplaat wint met 3-0 van Excelsior '20

HOOGVLIET- Onder het toeziend oog van oud-international, Feyenoorder én oud speler van Meeuwenplaat Peter Houtman en oud-deelraadsvoorzitter Kees van Pelt, pakte Meeuwenplaat de volle winst (3-0) op het Schiedamse Exelsior '20.

(Verslag: Jan van der Hor)

De thuisploeg zocht direct na het beginsignaal de aanval. Na 20 minuten scoorde Arthur Movjesjan de 1-0. Zowel Yoeri Rombouts als Gregory Ott verzuimden in de eerste helft bij één tegen één situaties te scoren. Er stond dan ook een uitstekende keeper in het doel van de Schiedammers welke een zekere afstraffing voorkwam. Na de rust kwam Excelsior '20 goed uit de startblokken en was gedurende de eerste 20 minuten de betere partij. Het waren de Meeuwen echter die hun voorsprong verder konden uitbouwen. Na eerst de paal te hebben geraakt duurde het tot een kwartier voor tijd voordat Meeuwenplaat de stand kon uitbouwen naar 2-0 door een prachtige stift van Mitchel Ott over de verbouwereerde Schiedamse goalie. Het verzet van de Schiedammers was gebroken en de 3-0 door Yoeri Rombouts zorgde voor de spreekwoordelijke kers op de taart. Meeuwenplaat klimt door de winst naar de 4e plaats. Zondag speelt Meeuwenplaat uit tegen het sterke Oliveo.

Meer berichten