Rotterdamse band jeWelste met Love is All.
Rotterdamse band jeWelste met Love is All.

Love is All!

Valentijsdag 2019 is voor iedereen! Tenminste, als het aan de band jeWelste ligt. Speciaal voor iedereen brengt een van Nederlands bekendste coverbands 'Love Is All' opnieuw uit. jeWelste wil hiermee niet alleen heel Nederland de liefde verklaren, maar ook een universele boodschap van liefde en vrolijkheid verspreiden op deze Valentijnsdag.

Regio - De boodschap van 'Love Is All' is er een van vrede, vrolijkheid en naastenliefde. En dat is nooit overbodige luxe, zeker niet tijdens Valentijnsdag. Deze video is de eerste productie die jeWelste uitbrengt met leadzanger Erik Vorstenbosch in de gelederen. De entertainer die zijn sporen verdiende bij interactieve acts The Originals en De Coronas staat sinds kort bij jeWelste op het podium samen met oudgedienden Guido Huffenreuter (gitaar/zang), Ivar Pijper (toetsen), Jurrian Snoek (drums/zang) en Kenneth Markesteijn (bas/zang).

jeWelste staat al 15 jaar garant voor stomende festivals, klinkende gala's, uitzinnige bruiloften en verbluffende bedrijfsevents, inclusief schorre kelen, lege fusten, zwierende stropdassen en verloren schoenen. En dit jaar dus ook voor een flinke dosis muzikale liefde voor iedereen die het horen wil: 'Love Is All'. Een Valentijnsdag van jeWelste dus!

Oorspronkelijk stamt de hit van Roger Glover (& Guests) uit 1975. Het is geschreven door Roger Glover (Deep Purple) en Eddie Hardin (Spencer Davis Group) als soundtrack bij kinderboek "The Butterfly Ball and the Grasshopper's Feast" en werd gezongen door Ronnie James Dio. In Nederland en België stond het 12 weken in de Top40, waarvan twee weken op de eerste plaats. Veel mensen kennen het vooral van de geanimeerde videoclip met die vrolijk zingende kikker. In de versie van jeWelste komen alle bandleden voorbij in elke rol. De opnames zijn in eigen beheer gemaakt onder leiding van drummer Jurrian Snoek.

Meer berichten