Foto: Kitty Loduvica Hiert

Stralende Renee Miss Beauty 2019

Renee Cullens (18) straalt wanneer ze spreekt over haar deelname aan de Miss Beauty 2019 verkiezingen. Er gaat een wereld voor haar open en ze geniet met volle teugen van het avontuur. Renee is verkozen tot finalist voor Zuid-Holland en zal binnenkort de strijd aan gaan met andere prachtige dames voor de titel; "Miss Beauty Zuid-Holland." Als ze de finale wint gaat ze door voor de nationale verkiezing. Renee doet niet alleen mee omdat ze het leuk vindt, ze wil nieuwe ervaringen opdoen en samen met haar mede finalisten haalt ze geld op voor de LINDA foundation. Omdat Renee zich met haar hele hart inzet, is ze deze week Hoogvlietse van de week!

Kitty Loduvica Hiert

Hoogvliet - Renee Cullens is fulltime werkzaam als administratief medewerker bij een overslag bedrijf en houdt van zingen en gitaarspelen. Het werken en leuke dingen doen zoals zingen en gitaarspelen klinken als hele normale dingen voor een jonge vrouw van 18 die vol in het leven staat. Meedoen aan een Miss Beauty verkiezing maakt haar leven toch wel heel bijzonder. "Eerst dacht ik moet ik dit wel doen?" Geeft ze aan. Er hadden zich inmiddels 154 dames aangemeld en zoveel vrouwen lieten haar toch wel onzeker worden. "Ben ik wel goed genoeg om hieraan mee te doen?" is een van de gedachtes die door haar hoofd speelden. Uiteindelijk heeft ze de knoop doorgehakt, is ze er vol voor gegaan en nu staat ze in de finale van de Miss Beauty Zuid-Holland verkiezing.

De voorronde en finale

"Tijdens de voorstelronde moesten we ons voorstellen in een groepje van 4, gekleed in onze mooiste jurk, op hakken, mooie haren en make-up. Vervolgens gingen we ons omkleden voor de bikini ronde, ook dit was in een groepje van 4. In het midden van de ruimte waren er stippen waar we op moesten staan en om de beurt mochten we langs de jury lopen met onze mooiste uitstraling." Vertelt Renee. Naast uiterlijk is innerlijk ook belangrijk. "Dit keer was ik in mijn eentje in de zaal, ik moest op een stoel zitten met de jury voor mij. De vraag was bij iedereen anders en dit was best wel eng. Nu zat je daar helemaal alleen met 8 juryleden voor je en dan ook nog in het Engels." Deze Engelse ronde duurde ongeveer maar een minuut waarna Renee moest wachten op de uitslag. "Ze riepen de nummers om wie hadden gewonnen en ik zat er toch bij!" zegt Renee opgelucht. Ze had niet meer verwacht erbij te zitten omdat zowel de voorstelronde als de bikini ronde voor haar gevoel niet zo goed verliepen. "Ik had nog een kleine uitglijder op mijn hakken tijdens de bikini ronde, ik ben niet gevallen maar het ging niet echt lekker." Tijdens de voorstelronde moest ze zoeken naar haar woorden, maar dat maakte ze helemaal goed tijdens de Engelse ronde want op 13 april staat ze te stralen in de finale!

Op naar de finale

Nu is Renee zich volop aan het voorbereiden voor de grote Zuid-Hollandse finale op 13 april, van het uitzoeken van een prachtige galajurk tot het oefenen op hoge hakken. Om de dames optimaal klaar te stomen zijn er eens in de twee weken ook bootcamps. Ze ziet de andere meiden niet als concurrent. "Het zijn echt super meiden." Dit maakt haar wel een echte Miss Beauty! Gun jij Renee de titel:"Miss Beauty Zuid-Holland? Stem op haar via http://missbeautynetherlands.com/finalisten-zuid-holland-2019/.

Meer berichten