Clown Jopie en tante Angelique op de radio

Op zondag 17 maart komt clown Jopie met tante Angelique op bezoek in het radio-info programma Steevast op Zondag bij de omroep RTV Albrandswaard. In het tweede (13.00-14.00) uur praat radio presentator Jan Jongerius met het duo, wat vele kinderhartjes sneller laat kloppen tijdens hun optredens. In Albrandswaard en ver daarbuiten zijn zij bekend met een komische optredens, maar ook van de vele leuke kinderliedjes.

Hoe leeft een clown, hoe komt hij aan zijn grappen, is hij echt zo dom en is tante Angelique een vriendin van hem? Allemaal vragen die we aan het duo stellen.
Kinderen kunnen alvast ook wat vragen, door een mail te sturen naar het e-mail-adres: redactie@rtvalbrandswaard.nl. In het eerste (12.00-13.00) uur is er aandacht voor de regio actualiteit met de komende activiteiten, nieuwtjes en bijzonderheden. Luisteren kan via het internet www.rtvalbrandswaard.com, facebook, op de radio
kabel van Albrandswaard Mhz.99.0, in de ether FM107.1 en de tv kanalen 28+ analoog en 12 digitaal (caiway). Terug luisteren is op dit moment nog niet mogelijk. Er wordt aan gewerkt.

Meer berichten