Foto: Jacco van der Kemp

Spetterend concert Dimensions Juniors

Rhoon – Afgelopen zaterdag 9 maart organiseerden de jeugdouderlingen van de Protestantse gemeente Poortugaal en de Hervormde en Gereformeerde kerk in Rhoon een concert van de Dimensions Juniors in de Maranathakerk in Rhoon. De Dimensions Juniors is een enthousiaste groep kinderen in de leeftijd van 8-12 jaar die hun talenten inzetten om het evangelie te vertellen. Veel ouders en kinderen trotseerden de hevige buien om dit spektakel bij te wonen. Met knap ingestudeerde choreografieën en ook de nodige humor in de teksten werd een verhaal met inhoud verteld over wat Jezus ons te zeggen heeft.

De opbouwploeg was in de ochtend al om 9.00 aanwezig om het podium met licht en geluid op te bouwen. Enige tijd later kwamen de kinderen om te repeteren en zich voor te bereiden op de uitvoering. Tussendoor was er een verzorgde lunch en de nodige versnaperingen. Tijdens de repetitie werd al snel duidelijk dat het een professionele show zou worden met alle licht- en rookeffecten.

Vanaf 15.30 druppelden de eerste bezoekers binnen, en uiteindelijk kwamen er mensen uit Albrandswaard, maar ook van buiten de gemeente. Na een opening van dominee Rob Maas begon de show en werd iedere bezoeker getrakteerd op ruim een uur spetterende show met zang, dans en toneel. Dat de show goed in de smaak viel bij jonge en oudere bezoekers was wel te merken aan het feit dat er tussen alle nummers door luid geapplaudisseerd werd en dat bij de toegift enkele jeugdige bezoekers zelfs in de gangpaden meedansten met de Dimensions Juniors!

Na de sluiting door dominee Marianna van de Graaf konden bezoekers in de hal nog een CD kopen van de Dimensions Juniors en was er nog een hapje en drankje voor de bezoekers, die soms van ver waren gekomen.

Helaas was het voor de Dimensions Juniors het laatste 'gewone' concert. Op zaterdag 22 juni zal er nog een slotconcert zijn samen met de Dimensions en Dimensions Voices. Voor meer informatie over de exacte locatie en tijdstip kun je de website www.dimensionsmusic.nl in de gaten houden!

Meer berichten