Kaartverkoop van de Johannes Passion gestart

Rhoon - Stichting Klassiek in Rhoon organiseert op vrijdagavond 12 april een uitvoering van de Johannes Passion in de Nederlands Hervormde Kerk van Rhoon. Dit concert zal gegeven worden door het Belgische orkest BachPlus met medewerking van het ensemble Il Gardellino. Kaarten van 30 euro per persoon zijn te koop bij Boek- en Leeswinkel het Witte Huys in Rhoon en via de website www.klassiekinrhoon.nl.
BachPlus is een Belgisch ensemble dat werd opgericht in 2010 door sopraan Elisabeth Hermans en klavierspeler/dirigent Bart Naessens. Zij voeren maandelijks cantate concerten uit in Aalst (BE) en Aardenburg (NL). Het ensemble straalt een warme, vriendschappelijke, maar toch professionele sfeer uit. De verfrissende kijk op het enorme oeuvre van Bach wet muziekliefhebbers van heinde en verre te boeien. BachPlus heeft op die manier in korte tijd een plek veroverd in de nationale en internationale barokke muziekscene. Zo wordt BachPlus inmiddels uitgenodigd op meerdere concertpodia in Vlaanderen en in Nederland. Zie ook www.bachplus.be

Crowdfunding: dit concert wordt mogelijk gemaakt door een crowdfundingsactie en het benodigde geld is nog niet in zijn geheel binnen. Indien u hiervoor belangstelling heeft kunt u contact opnemen met Leen den Otter (email: info@dierenkliniekdenotter.nl of via het telefoonnummer: 010-5067150).

Meer berichten