Foto:

Andrea Hazes geeft knalfuif

Van de redactie

Uit de hand gelopen geintje

"Wat 10 jaar geleden begon uit een grapje werd een serieuze zaak. Ik deed voor de gein mee aan het Programma Fans op SBS 6. Dat dit geintje zo'n wending zou nemen heb ik nooit durven dromen", vertelt Caroline van Batenburg oftewel Andrea Hazes.

Hoogvliet - "Ik vertelde op TV van wie ik groot fan was. Dat was André Hazes, maar die was toen al overleden. Ik ben ook groot fan van Wolter Kroes. Hij liet op TV mijn wens uitkomen en ik deed een duet met hem. Ik was verkleed als André Hazes en zong met Wolter het nummer 'Donker om je heen'. "Ik had in die tijd een internetbedrijf in omvormers, voedingen en zonnepanelen. De gelijkenis was ongekend en ik zou hier wel eens een carrière als artiest aan over kunnen houden. En dat is werkelijkheid geworden. Op 13 april vier ik groots mijn 10-jarige jubileum in mijn geboorteplaats Rotterdam in Hoogvliet."
De artiesten die op deze knalfuif zullen verschijnen zijn Wolter Kroes, Alex Wielders, Stanley Hazes (Volle neef van André Hazes) en Arie Hazes (Broer van André Hazes), SuperHollands, André Pronk, DJ Ed van Katwijk en een optreden van Andrea Hazes De Vrouwelijke Look a Like zelf.

Het feest wordt gehouden in Partycentrum De Flamingo, Lengweg 150 in Hoogvliet. De zaal gaat open om 19.00 uur. De feestavond start om: 20.00 uur tot 2.00 uur. Regular Tickets € 21,00 euro. Kaarten bestellen? Klik HIER

Meer berichten