David Rockefeller treedt op in de Brinkhoeve in Albrandswaard.
David Rockefeller treedt op in de Brinkhoeve in Albrandswaard. (Foto: PR)

David Rockefeller gastsolist bij BigBand Enterprise

David Rockefeller is trompettist van New Cool Collective, een band bestaande uit de coolste muzikanten van de Nederlandse muziekscene. De band is in 1993 opgericht, toevallig het zelfde oprichtingsjaar als de Enterprise Bigband. "We zijn er trots op dat David Rockefeller als gastsolist wil optreden met Enterprise tijdens het concert op 16 maart in De Brinkhoeve in Poortugaal."

Poortugaal - David Rockefeller studeerde aan het Rotterdams conservatorium en maakte sedertdien o.a. deel uit van Lois Lane, Candy Dulfer en de New Collective Bigband. Recentelijk toerde hij nog met The Kik in het programma Voor de Overlevenden, een hommage aan Boudewijn de Groot.

David is dus van alle markten thuis. Zijn muziekstijl kan het best omschreven worden als een frisse opwindende mix van dansbare soul en jazz met een Latin sausje. Zijn melodische solos, zowel op bugel, trompet als trombone, zijn onovertroffen en bezorgen de jazzliefhebber vaak kippenvel.

Daarom zijn we bijzonder trots dat David Rockefeller zich vrij heeft willen maken om op 16 maart samen met BigBand Enterprise in De Brinkhoeve in Poortugaal een onvergetelijke avond te bezorgen.

Meer berichten