Foto:

Jubileum expositie Koffiekunst

Zaterdag 23 maart aanstaande zal de teken- en schildergroep "Koffiekunst" voor de 15e maal haar jaarlijkse expositie houden. Er is wederom veel nieuw werk te zien, gemaakt door de 12 enthousiaste leden van "Koffiekunst". Deze leden komen wekelijks op dinsdagmorgen bij elkaar om een gezellige, inspirerende en creatieve morgen met elkaar te hebben.

Albrandswaard - Er worden diverse schilderijen en tekeningen tentoongesteld, gemaakt met acryl- of olieverf, aquarel, potlood of pastel. Er is een verrassende variatie te zien aan onderwerpen. Zowel moderne kunst als kunst, geïnspireerd door oude meesters als Rembrandt, zullen te bekijken zijn.

Het thema dit jaar spreekt erg aan. Het prachtige landschap, de grienden en de polders in en rondom Albrandswaard zullen extra aandacht krijgen. Wie wordt hier nu niet blij en nieuwsgierig van?!

Als u zin en tijd heeft om te komen kijken, bent u van harte welkom. In dit extra feestelijke jubileumjaar zal de expositie niet in de kantine van RWA gehouden worden, zoals we allemaal door de jaren heen gewend zijn, maar in wijkcentrum "de Boekenstal", Dorpsstraat 34 in Poortugaal. Er is veel te zien en te genieten, en er kan ook zeker werk gekocht worden. Koffiekunst hoopt u te ontmoeten op zaterdag 23 maart, van 11.00 uur tot 16.00 uur "in de Boekenstal".

Meer berichten