Foto:

Verkiezingen: Rob Roos lijstrekker FVD

Rob Roos (52) uit Poortugaal is lijsttrekker van Forum voor Democratie bij de provinciale statenverkiezing in Zuid-Holland. De voormalig ondernemer wilde het eigenlijk wat rustiger aan gaan doen na de verkoop van zijn bedrijven. De teleurstelling in de huidige politiek was echter zo groot dat hij besloot om zelf actief te worden.

Poortugaal - "De verkiezingen van 20 maart zijn heel belangrijk. Via de provinciale staten worden de leden van de Eerste Kamer gekozen en kunnen we belangrijke besluiten zoals de Klimaatwet tegen houden. Die wet gaat ons 1000 miljard euro kosten. Ik zet het voor u in perspectief: Voor 28 miljard euro kregen we de Deltawerken, de Betuwelijn, de Hogesnelheidslijn, de Noord/Zuidlijn en de Joint Strike Fighter! Dit alles voor minder dan 3% van de kosten van het Klimaatakkoord". Aldus Roos. Koopkracht, gereguleerde immigratie en minder macht naar Brussel zijn belangrijke FVD standpunten.

Roos geeft aan dat FVD zich in de provincie sterk gaat maken voor goede infrastructuur, betaalbare woningen en een kleinere overheid met lagere belastingen. FVD wil voorkomen dat Zuid-Holland wordt vol gezet met windmolens en zonneweides. Het volledige verkiezingsprogramma staat op https://forumvoordemocratie.nl/provincies/zuid-holland.

Meer berichten