Het Rotterdamse Shantykoor Barend Fox treedt regelmatig op in Hoogvliet, steeds met een andere gast. Dit keer hebben zij het Heenvlietse Shantykoor 3x Niks uitgenodigd...
Het Rotterdamse Shantykoor Barend Fox treedt regelmatig op in Hoogvliet, steeds met een andere gast. Dit keer hebben zij het Heenvlietse Shantykoor 3x Niks uitgenodigd... (Foto: Barend Fox)

Shantykoor Barend Fox op 24 maart terug in Flamingo

Op veler verzoek treedt het Rotterdamse Shantykoor Barend Fox op zondag 24 maart weer op in de Flamingo. Zij verzorgen regelmatig optredens in Hoogvliet waarbij zij steeds een ander gastkoor of band uitnodigen. Dit keer zal Shantykoor 3x Niks uit Heenvliet uit volle borst shanties zingen.

Hoogvliet - Samen treden zij op onder de naam "End Winter Shantyfestival". U kunt genieten van shanties en Rotterdamse liedjes die betrekking hebben op de zee en de scheepvaart. Van oorsprong zijn shanties namelijk werkliederen, die gezongen werden op het ritme van de werkzaamheden die werden verricht in de haven. Een zogeheten shantyman gaf het refrein aan, de werklui vielen in. Ook dit keer vindt het optreden plaats in Partycentrum Flamingo, Lengweg 150 in Hoogvliet. Het feest begint om 13.30 uur en zal ongeveer tot 17.30 uur duren. Kaarten kosten €4,50 per persoon en kunnen voorafgaand aan het concert besteld worden per e-mail bij Han Gruijs via hangruijs@hotmail.com of telefonisch via 06-22136654. Ook kunt u op de dag zelf een kaartje aan de zaal kopen, maar bedenk wel, vol = vol. In mei zal Barend Fox wederom met gasten optreden in de Flamingo. Hierover wordt u later geïnformeerd.

Meer berichten