Onder de bezielende leiding van dirigent Sjaak Verloop repeteert La Bona Futura voor hun grootse concert op 30 maart a.s.
Onder de bezielende leiding van dirigent Sjaak Verloop repeteert La Bona Futura voor hun grootse concert op 30 maart a.s. (Foto: Yvonne Schults)

Kaartverkoop concert La Bona Futura gestart

Op zaterdag 30 maart geeft het Poortugaals harmonieorkest La Bona Futura om 20.00 uur een groots concert in de Dorpskerk van Poortugaal. Voor dit licht klassieke concert is een beroemde gast uitgenodigd, professioneel violiste Marina Meerson. De repetities en kaartverkoop zijn in volle gang.

Poortugaal - Violiste Marina Meerson (1984) studeerde aan Codarts in Rotterdam, geeft les in viool en is tevens artistiek leider van het Hellendaal Muziekinstituut Rotterdam. Zij speelt op 30 maart drie muziekstukken waarbij zij wordt begeleid door La Bona Futura. Al maanden wordt hard gerepeteerd in de Brinkhoeve voor het concert onder de bezielende leiding van dirigent Sjaak Verloop. Kaarten zijn inmiddels verkrijgbaar in de voorverkoop en kosten € 10,= vanaf 16 jaar en € 5,= voor jongeren tot 16 jaar. Voor dit bedrag krijgt u een prachtig, licht klassiek concert in een prachtige, sfeervolle ambiance. Tijdens het concert is er een pauze en krijgt u een consumptie. De Dorpskerk van Poortugaal langs de Groene Kruisweg is 30 maart open vanaf 19.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Mons Fietsen, orkestleden en via mail: penningmeester@labonafutura.nl.

Meer berichten