Jaap Kooimans bij Steevast op zondag

Op zondag 24 maart komt Jaap Kooimans, schrijver van het boek over de tv-serie Floris (die eind jaren 60 - begin jaren 70 uitgezonden werd en die daarna diverse keren herhaald werden op Nederlandse tv)  naar het radio-infoprogramma Steevast op Zondag bij de omroep RTV Albrandswaard.

Albrandswaard - In het tweede ( 13.00-14.00) uur praat radio presentator Jan Jongerius met Kooimans over zijn passie voor de held Floris uit vroegere tijden. Zo komen de achtergronden van deze geweldige serie voorbij. Donderdag 21 maart was Jaap te gast als verteller in het verhalenhuis en in deze uitzending wordt deze vertelling verlengd, ook voor de vele mensen, die helaas niet bij het Verhalenhuis konden zijn. In het eerste (12.00-13.00) uur is er aandacht voor de regio actualiteit met de komende activiteiten, nieuwtjes en bijzonderheden.
Tussen alle gesproken woorden is er een keur van muziek te horen, met zorg uitgekozen door het team van Steevast op Zondag. Luisteren kan via het internet www.rtvalbrandswaard.com, facebook, op de radio kabel van Albrandswaard Mhz.99.0, in de ether FM107.1 en de tv kanalen 28+ analoog en 12 digitaal (caiway).
Terug luisteren is op dit moment nog niet mogelijk. Er wordt aan gewerkt.

Meer berichten