14e Benefiet Bridgefestival

Voor de dertiende keer, organiseert bridgeclub "De Stokpaartjes" in samenwerking met de lionsclub "Rhoon Oude-Maas" weer het grote bridgefestival in Poortugaal op zaterdag 20 april.

Poortugaal - Iedereen die gezellig een dag wil bridgen kan zich inschrijven. De drive vindt plaats in de zalen in De Brinkhoeve in Poortugaal. Er wordt gespeeld in 4 lijnen, op het eigen spelniveau. In elke lijn zijn mooie prijzen. Wij verzorgen daarbij een uitstekend lunchbuffet en een drankje en hapjes. De Brinkhoeve is gevestigd aan de Kerkstraat 12 in Poortugaal, aanwezig 9.30 uur. Prijsuitreiking rond 17.00 uur. Door veel zelfwerkzaamheid is het inschrijfgeld gereduceerd tot € 46,00 per paar. U schrijft zich in door dit bedrag over te maken op bankrekening NL27INGB0008092147 o.v.v. beide deelnemers. Bellen kan ook met Simon of Marijke van Praag 010-5013625. E-mail kan ook vpraag@kabelfoon.nl. Inschrijfformulieren zijn veelal ook aanwezig bij uw eigen bridgeclub. 
Ook sponsors zijn weer van harte welkom. Vanaf € 50,00 kunnen zij adverteren in het programmaboekje. De opbrengst is dit jaar bestemd voor het IKAZIA ziekenhuis, team 58 van de Roparun. Het komt ten goede van kankeronderzoek en speciaal behandelapparatuur voor het IKAZIA. Meer informatie vindt u ook  op www.stokpaartjes.nl en www.lions.nl/rhoon.oudemaas.

Meer berichten