Ambassadeur van Estland in Rhoon

De Stichting Klassiek in Rhoon houdt de komende weken twee concerten in de Nederlands Hervormde Kerk van Rhoon. Op vrijdag 12 april, zal er een uitvoering plaatsvinden van de Johannes Passion van J.S. Bach. Uitvoering is door het Belgische ensemble BachPlus onder leiding van Bart Naessens met medewerking van het instrumentaal ensemble Il Gardellino.

Rhoon - Op 2 mei wordt er een avond georganiseerd die geheel in het teken zal staan van de uit Estland afkomstige componist Arvo Pärt. De auteur Jan Brokken zal voorlezen uit zijn boek Baltische Zielen en vertellen over de componist Arvo Pärt. Muziek van deze componist wordt uitgevoerd worden door de pianist Jeroen van Veen en de cellist Joachim Eijlander. Inmiddels is bekend geworden dat de ambassadeur van Estland, mevrouw Kaili Terras, bij dit concert aanwezig zal zijn.

Nieuwe voorverkoopadressen: jarenlang waren de kaarten voor de concerten te koop bij Boek- en Leeswinkel het Witte Huys. Helaas heeft de eigenaresse besloten om de boekwinkel te sluiten en de nieuwe voorverkoopadressen zijn: ThéCafé- Julianastraat 57 in Rhoon en Wijnhuis Rhoon – Strawinskiplein 6 in Rhoon.

Vanaf nu zijn de kaarten voor de concerten van Klassiek in Rhoon te koop bij deze twee adressen en via de site van de Stichting Klassiek in Rhoon.Voor meer informatie zie: www.klassiekinrhoon.nl.

Meer berichten