Extra plezier bij derby Rijnmond HS en Pernis

Na het jaren gevraagd te hebben is afgelopen zaterdag gelukt. De wens van de jeugd coördinatoren is de afstand tussen de selectie en de jeugd te verkleinen.  Voorafgaande aan de belangrijke derby tussen Rijnmond Hoogvliet Sport 1 en Pernis 1 hebben de mini's (5, 6 en 7 jaar) van beide clubs een voorwedstrijd gespeeld.

Voor deze kinderen, die normaal op hun eigen kleine afgescheiden veldje spelen een hele onderneming. Spelen op het hoofdveld met een echte tribune en een heleboel publiek. Na deze spannende wedstrijd (uitslag 2 - 0) mochten de spelertjes bij het aantreden van de selecties van beide teams meelopen met de sterren. Door een echte spelerstunnel het hoofdveld op en worden toegejuicht door het massaal aanwezige publiek. De groen en gele rookpotten gaf een extra dimensie aan de sfeer rondom het veld .

Dat dit voor de kinderen fantastische feestje in de kantine is afgesloten met een gezamenlijke lunch mag ook worden genoemd. Zowel het team van Pernis als van Rijnmond Hoogvliet Sport waren na afloop zeer enthousiast!

De grote wedstrijd tussen Rijnmond Hoogvliet Sport 1 en Pernis 1 bleef onbeslist namelijk 2-2.

Meer berichten