Open Toernooi badmintonclub PBC Boomgaardshoek

In sporthal Boomgaardshoek vond zaterdag 6 april het Sense of China PBC Boomgaardshoek Open Toernooi plaats. Dit jaarlijkse badminton evenement werd dit jaar voor de 31e keer georganiseerd en was met 100 deelnemers, volledig bezet. Er waren spectaculaire en aantrekkelijke wedstrijden te zien.

Hoogvliet - Publiek en supporters konden genieten van deze snelle, maar voor iedereen toegankelijke, racketsport. Het hele toernooi verliep vlekkeloos en in een geweldig gezellige sfeer, waarvoor de organisatie vele complimenten ontving van de deelnemers. In de hoogste categorie gingen de eerste prijzen uiteindelijk in de single wedstrijden naar Erwin Hartung en naar Maaike Kamsteeg. Ook spelers van PBC Boomgaardshoek lieten zich niet onbetuigd. Rianne Petersen en Mark Groenendijk werden de winnaars van het gemengd dubbel en Mees van Brakel behaalde de eerste prijs in de single in zijn categorie.

Ook Naomi Sintnicolaas (eerste in de damesdubbel) en Dennis Petersen (tweede in de herendubbel) vielen als oud-wedstrijdspeler van PBC op in de hoogte categorie. Na de prijsuitreiking gingen alle winnaars volgens traditie bij PBC Boomgaardshoek, met elkaar op de foto. Een toernooi organiseren is niet mogelijk zonder de steun van onze trouwe sponsoren. Naast hoofdsponsor Restaurant Sense of China, werden bijdragen geleverd door Lengkeek Staalbouw, Peinemann, Fidor accountants, Technische Unie, J. Oudenes Zn. reinigingsbedrijf, Grando keukens en badkamers en Karwei Hoogvliet.

De sporters werden door Albert Heijn XL Hoogvliet voorzien van gezond fruit. De online-badmintonshop van dhr. De Goeij was in de sporthal aanwezig om te voorzien in badmintonartikelen en ARAP relatiegeschenken had artikelen beschikbaar gesteld voor de loterij waarvan de opbrengst naar de jeugd badmintonners gaat. De organisatoren van het toernooi kijken terug op een bijzonder geslaagd Open Toernooi. Naast toernooien en competities kun je zeker ook recreatief badminton spelen bij PBC Boomgaardshoek. Badminton is er namelijk voor jong en oud en voor ieder niveau. Wil je meer weten over de vereniging in Hoogvliet kijk dan op www.pbcboomgaardshoek.nl of kom gewoon eens langs op dinsdag- of vrijdagavond.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden