Sugar Queen & The Straight Blues Band.
Sugar Queen & The Straight Blues Band. (Foto: PR)

Sugar Queen & The Straight Blues Band

De Commissie Muziek op Rhoon van Stichting Kasteel van Rhoon organiseert op zondag 21 april in de serie "Blues op Zondag" een optreden van Sugar Queen & The Straight Blues Band. Inloop is vanaf 15.00 uur in de Empirezaal.

Rhoon - Michele Denise, bekend als The Sugar Queen, is een veelzijdige Amerikaanse vocaliste wiens muzikale wortels ontsproten in de gospelsongs. The Band bestaat uit Belgische en Nederlandse doorgewinterde bluesartiesten. Sugar Queen voert muziek uit die een breed scala aan emoties en bluesstijlen raakt.

Michele begon haar muzikale reis in de kerk. Ze is opgegroeid met een sterke gospel en blues achtergrond. Zij werd uitgekozen om het historische Event "Mandela Released" te presenteren, en reisde zo langs vele staten in Amerika. Tijdens haar reizen vertolkte ze een dubbelrol als directeur/ zangeres voor diverse gospel en klassieke koren in Kentucky, Ohio, Indiana en West- Virginia. In Maleisië en China trad Michele op met de band Deuce Wild, en brachten daar een gevarieerd optreden met Blues en Rock muziek. "Ze nemen het publiek mee op een reis in een wereld van onrechtvaardigheid, verloren liefdes tot aan het dansen en vieren van succes. Echte blues, recht uit het hart. Sugar Queen nodigt je uit om met haar mee te gaan!"

Sugar Queen and the Straight Blues Band zijn: Michele Denise (vocals), Ludo De Groote (drums), Ronald Burssens (bass), Andy Aerts (guitar), Jean Raven (guitar) en Wim Heirbaut (harmonica). Impressie op https://youtu.be/rNCRRJHyrNM

Kaartjes voor Blues op Zondag zijn online via www.muziekoprhoon.nl verkrijgbaar. Tevens in de voorverkoop bij @ ThéCafé Rhoon - Julianastraat 57 - website
@ Wijnhuis Rhoon - Strawinskyplein 6 - website en kosten 10 euro per stuk. Indien niet uitverkocht worden er ook kaartjes aan de deur verkocht. Let op: dit is geen concert, er wordt opgetreden in zogeheten "kroegopstelling".

Meer berichten