Matty van den Berg bij Steevast

In de haven van Rotterdam is een groot tekort aan medewerkers, waar vooral vrouwen worden gezocht op velerlei functies. 'Water- en Luchttalenten' en 'Portangels' zijn altijd op zoek naar potentiële kandidaten om de vacatures op te vullen en worden daarbij geholpen door de gast in het info-familieprogramma 'Steevast op Zondag' van RTV Albrandswaard.

Albrandswaard - Zondag 14 april a.s. is in het tweede 13.00-14.00) uur Matty van den Berg te gast en praat hij met radiopresentator Jan Jongerius over haar streven om meer vrouwen in de haven te krijgen. Ze doet dat als 'Havenblogger'. Talentium Career Portals is het platform, van waaruit dit allemaal aangestuurd wordt.

Matty van den Berg was al eens eerder te gast in het programma, maar door het aantrekken van de economie en de groei van de haven opnieuw een boeiend onderwerp om het te bespreken in 'Steevast op Zondag'. Het eerste uur is ingeruimd voor de regio actualiteit, evenementen, wetenswaardig-heden en andere nieuwtjes.

Luisteren kan in de ether op 107.1 FM, via het internet www.rtvalbrandswaard.com, op de kabel van Albrandswaard 99.0 Mhz., en de tv kanalen 28+ analoog en 12 digitaal (caiway).

Meer berichten