Politie zoekt getuigen van woningoverval aan de Herman Gorterstraat. Foto: PR Politie
Politie zoekt getuigen van woningoverval aan de Herman Gorterstraat. Foto: PR Politie (Foto: PR Politie)

Politie zoekt tweede dader overval supermarkt

De politie heeft met behulp van bezoekers van een supermarkt aan de Akkerwinde een 20-jarige Rotterdammer met een mes aangehouden voor een overval. De politie is nog op zoek naar een tweede verdachte. Eén klant is gewond geraakt, hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

Hoogvliet - Op vrijdag  rond 13.45 uur is er een gewapende overval gepleegd op een supermarkt aan de Akkerwinde. Hierbij is één van de bezoekers van de winkel gewond geraakt aan zijn schouder.  Met hulp van aanwezigen in de supermarkt heeft de politie kort na de overval één verdachte aan kunnen houden. De 20-jarige man is mee naar het bureau.

Getuigenoproep
De politie is nog op zoek naar een tweede verdachte die betrokken zou zijn bij deze overval. Daarom doet de politie een beroep op eventuele getuigen die iets gezien of gehoord hebben om zich te melden bij de politie. Zover bekend gaat het om een vrij forse man, hij is geheel in het zwart gekleed. Mogelijk is hij nog gewapend met een mes, benader hem daarom niet zelf maar neem contact op via tel. 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800-7000.  Of vul onderstaand tipformulier in.

Meer berichten