BCN Rhoon
BCN Rhoon (Foto: Paul Schipper)

Titanenstrijd bij Badminton Rhoon

In het kader van de Hoeksche Waard Competitie moesten de teams van badmintonvereniging BCN Rhoon voor de tweede keer dit seizoen de degens kruisen. Nadat de eerste ontmoeting in een 4-4 gelijkspel was geëindigd trok deze keer het 1e team aan het langste eind met een 5-3 overwinning. Evenals de voorgaande wedstrijd lagen de krachten van beide teams erg dicht bij elkaar.

Rhoon - De wedstrijden verliepen gelijk opgaand. De herendubbel Charlie en Mischa, van team 2, tegen Chris en Rinie, van team 1 had een scoreverloop van 5-21, 21-17 en 17-21. Na alle dubbelpartijen was de tussenstand in evenwicht 2-2. Bizar was tevens het verloop van de gemengde partij tussen Ronald en Vicky, van team 2, tegen Hennie en Marijke, van het eerste team: 22-24, 21-12 en 17-21. Voor de tweede keer op rij won team 1 op wonderbaarlijke wijze een driesetter. Een spannende en enerverende avond waarop veel prestige op het spel stond werd uiteindelijk besloten met een 5-3 overwinning op het scorebord voor de heren en dames van het eerste team van BCN Rhoon.

Na afloop werd onder het genot van een drankje en hapje nog uitgebreid nagepraat over de wedstrijden. Ben je nieuwsgierig geworden naar het spelen bij BCN Rhoon? Kijk dan eens op de website van www.bcnrhoon.nl. Naast de competitie teams zijn de leden onderling actief met badminton wedstrijden. Recreatief spelen en het gezellige verenigingsleven staan er centraal. BCN Rhoon speelt iedere woensdag en vrijdag vanaf 19.30 in sporthal Rhoon aan de Stationsstraat. Sporthal Rhoon is met de fiets goed bereikbaar en ligt op een steenworp afstand van het metrostation Rhoon. Daarnaast zijn er voldoende parkeerplaatsen pal voor de deur. Aanmelden kan via de website maar spontaan langskomen op één van de speelavonden is ook mogelijk.

Meer berichten