Officier van justitie bij Steevast

Albrandswaard - Op zondag 28 april a.s kan men in het familie-info programma Steevast op Zondag bij de omroep RTV Albrandswaard een gesprek beluisteren vanuit en over de rechtspraak van Nederland. In het tweede (13.00-14.00) uur is een vooraf opgenomen gesprek te horen, die radiopresentator Jan Jongerius had met Danielle van Zetten, officier van justitie over haar rol en werk in de rechtbank en in de rechtspraak.

Veel mensen zijn onwetend van de werkzaamheden van een aanklaagster en in dit gesprek worden er diverse dingen duidelijk gemaakt en toegelicht. Diverse kanten worden uitvoerig en terzakekundig belicht, zeker als men weet wat er allemaal komt kijken bij dit vak. Tevens kan men naar de muziek luisteren, die door Danielle is gekozen.
Het eerste (12.00-13.00) uur staat in het teken van de actualiteit en gebeurtenissen in de regio van Groot IJsselmonde. Kleine nieuwtjes, evenementen en wetenswaardigheden komen voorbij. Met een keuze uit oudere en hedendaagse muziek wordt het programma uitgezonden via de website www.rtvalbrandswaar.com, via facebook, op de kabel van Albrandswaard Mhz.99.0, de tv kanalen 28+ analoog en 28 digitaal (caiway) en in de ether op FM.107.1. Herhaling van het programma is te horen op zondag 28 april van 22.00-24.00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden