Welke Beachteam weerhoudt de HOV (Hoogvlietse Ondernemers Vereniging) van de Botreep Beach Bokaal 2019?
Welke Beachteam weerhoudt de HOV (Hoogvlietse Ondernemers Vereniging) van de Botreep Beach Bokaal 2019? (Foto: Enrico Stout)

Al 10 teams voor Botreep Beach Event

Kv Nikantes houdt op het Beachcourt op het sportcomplex Botreep 10 in Hoogvliet op vrijdagavond 5 juli, de 2e editie van het Botreep Beach Event. Inmiddels hebben zich hier al 10 teams voor ingeschreven. Teams bestaande uit bedrijven, jongeren, familie, vrienden, verenigingen, stichtingen uit Hoogvliet en omgeving, kunnen zich met een team van 5-8 personen opgeven voor het Botreep Beach Event.

Hoogvliet - De Beachteams zullen dan tegen elkaar gaan Beachvoetballen, Beachvolleyballen en Beachkorfballen. De winnaar wint de Botreep Beach Bokaal 2019. Deelname kost slechts € 50.00 per team. Er is een grote, gezellige Stretchtent aanwezig en de muziek wordt verzorgd door DJ Ax. Op www.nikantes.nl vind je de link naar meer informatie en over hoe op te geven. Bijgaand gelijk de link voor meer informatie en om een team op te geven: https://nikantes.nl/komen-jullie-ook-naar-het-botreep-beach-event-van-vrijdag-05-07-2019/

Het Botreep Beach Event staat open voor iedereen uit Hoogvliet en omgeving. Het Event wordt mede mogelijk gemaakt door een Bewonersinitiatief dat is toegekend door de gebiedscommissie Hoogvliet. Op zaterdag 6 juli is er een groot Beachkorfbaltoernooi met aansluitend een barbecue en een optreden van de band The Beats in de Stretchtent. Deelnemers van de zaterdag hebben de mogelijkheid om te blijven overnachten met een zelf meegenomen tentje op het grasveld van Nikantes.

Meer berichten