Kort nieuws

Rijnmond HS zoekt naar archief

Hoogvliet - Uit de wandelgangen is gebleken dat er hier en daar nog aardig wat archief van SV Rijnmond, SV Hoogvliet of Rijnmond Hoogvliet Sport aanwezig moet zijn bij Hoogvlieters. Rijnmond Hoogvliet Sport zou graag het archief wat willen uitbreiden. Mensen die bijvoorbeeld nog wat in een hoekje op zolder hebben staan en niet weten eigenlijk wat ermee te doen, dan wil de Hoogvlietse voetbalvereniging het graag in ontvangst nemen. Geïnteresseerden kunnen hierover contact opnemen met Franz van Bokhoven via het telefoonnummer 0680097643, ook te bereiken per e-mail: pr@rijnmondhs.nl. Bellen naar de voetbalclub Rijnmond Hoogvliet Sport kan natuurlijk ook via dit telefoonnummer 010-4169300.

County Festival in Pernis

Pernis - De Rijnmond Country Dancers bestaan 25 jaar en dat jubileum wordt gevierd met het twaalfde Rijnmond Country Dancers Country Festival op zaterdag 11 mei en zondag 12 mei. Kaarten kosten in de voorverkoop € 6,- en € 10,- passe-partout. Aan de kassa € 7,50 per dag en € 12,50 passe-partout. Dit festival vindt plaats bij speeltuinvereniging Pernis aan de Pastoriestraat 20. De speeltuinvereniging is voor vragen te bereiken via e-mail: info@speeltuinverenigingpernis.nl of telefonisch: M. Bussem 06 2008 7602.

Bikkelstraining

Albrandswaard - 'Met meer zelfvertrouwen je taken aanpakken, of je nu last hebt van faalangst op school, bij het sporten of in de omgang met anderen. Tijdens de Koele Bikkelstraining pak je jouw faalangst goed aan! Maar ook leren ontspannen, relativeren en een goede voorbereiding, houden faalangst op afstand. Je eigen kwaliteiten ontdekken, zodat je met meer zelfvertrouwen vooruit kunt!' Bij Mirakel Kindercoaching in Rhoon start de training op dinsdag 21 mei van 15.45-17.15 uur. Voor meer informatie over deze training kijk je op de website: www.mirakel-kindercoaching.com/bikkeltrainingen/. Ook kan er contact gezocht worden met Antoinette Visscher via het mobiele telefoonnummer: 06-4231 8635.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden