Tips

Kom nou maar gewoon

Spijkenisse - Winnaar Leids Cabaret Festival brengt bizarre verhalen naar Theater de Stoep. Op vrijdag 10 mei staat Thijs van de Meeberg met zijn cabaretshow 'Kom nou maar gewoon' in Theater de Stoep. Vorig theaterseizoen stond Thijs met zijn debuutprogramma 'Er mag gedanst worden' in het Spijkenisser Theater. De Volkskrant noemde hem "een fijne Freek de Jonge light", Het Parool vroeg zich af of er "een verborgen steekje los aan hem is" en de VARA gids loofde zijn lef.

In zijn tweede programma 'Kom nou maar gewoon' probeert Thijs de ander te begrijpen. Hij deed deze poging al eerder, maar zijn hoofd werkte niet mee. Want wat denkt hij nu eigenlijk zelf? Welke gedachte is waar? Is Thijs zijn geweten wel zo betrouwbaar? Waar eindigt dit? Waarschijnlijk in een stroom bizarre verhalen over rake ontmoetingen en bizarre gebeurtenissen. Afijn: 'Kom nou maar gewoon'. Prijs: €18,50 (inclusief consumptie en garderobe), aanvang: 20:30 uur. Kaarten kunnen gekocht worden via www.theaterdestoep.nl of bel naar 0181-652222. Openingstijden theaterkassa: ma t/m vr 13.30 - 17:00, zaterdag: 14:00 - 17:00 en één uur voor aanvang van de voorstelling.

Rattenvanger van Spijkenisse

Spijkenisse - Op zondag 12 mei staat de voorstelling 'De Rattenvanger (6+)' in Theater de Stoep. Aan de rand van Hamelen woont Luca. Van afgedankt afval maakt hij de mooiste dingen. Als er maar muziek uit komt. Van oud ijzer maakt hij een magische fluit. Zodra hij daarop speelt, verzamelen alle ratten zich om te luisteren. Hamelen is in handen van de ijdele burgemeester Snijder. Op een avond wordt er op de deur van Snijder geklopt. Als hij open doet, staart hij in de ogen van duizenden grote ratten. Een spannend avontuur begint. De Rattenvanger is een spannend en magisch sprookje over moed, verleiding en anders durven te zijn.

Kom deze voorstelling van Ida van Dril en Michiel Schreuders bezoeken en geniet van de live muziek, het poppenspel en de humor. Prijs: €15,40 (inclusief garderobe). Aanvang: 14:00 uur. Kaarten kunnen gekocht worden via www.theaterdestoep.nl of bel naar 0181-652222.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden