Klein Profijt foto Aart van Dragt.
Klein Profijt foto Aart van Dragt.

Wie maakt de mooiste landschapsfoto van IJsselmonde?

In 2015 organiseerde de Natuurvereniging een succesvolle fotowedstrijd. Er was een grote belangstelling. Na een oproep in de krant, Nieuwsbrief en het Blad ontvingen we maar liefst 190 foto's. Velen kwamen kijken naar de tentoonstelling in het NME centrum. Alles bij elkaar een goede reden om opnieuw een fotowedstrijd te organiseren.

Albrandswaard - Deze keer kiezen we voor het onderwerp 'het landschap van het eiland IJsselmonde'. Iedereen die wel eens fotografeert maakt ook wel eens foto's van het landschap. Het is dan ook heel leuk om aan anderen een mooie plek te laten zien, een detail in het landschap waar een ander aan voorbij zou lopen of een kijkje bij bepaalde weersomstandigheden. Landschapsfotografie is heel populair. Het eiland kent heel veel mooie plekken om op de foto te zetten. We hebben daarom het aantal inzendingen per persoon gelimiteerd tot 3 foto's. Om mee te doen moeten de foto's worden geüpload naar https://www.flickr.com/groups/fotowedstrijd_nvij/. De fotowedstrijd gaat 15 mei van start en duurt tot 15 september. Daarna kan tot eind september via de website van de natuurvereniging gestemd worden op de mooiste foto. De 30 best beoordeelde foto's worden van 15 oktober tot 15 november geëxposeerd in de bibliotheek van Carnisse landen. Daar zal op 14 november tijdens een lezing over de mooiste natuurgebieden van IJsselmonde de winnaar bekend gemaakt worden.

De winnaar krijgt naast een afdruk op canvas een prijs van 100 euro!
Daarvoor geldt de volgende procedure: Uit de vijf best beoordeelde foto's kunnen de belangstellenden die bij de lezing aanwezig zijn de winnende foto kiezen. De winnaar zal een prijs van €100 ontvangen en zijn foto wordt op canvas afgedrukt en naderhand toegezonden. De foto's moeten van voldoende grootte zijn om op canvas te kunnen worden afgedrukt. De link voor de poll is https://www.natuurvereniging-ijsselmonde.nl/fotowedstrijd/ . De poll kan pas worden ingevuld als het uploaden van foto's is afgelopen. Dat zal na 15 september zijn.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden