Opgeven voor het Nikantes Botreep Beach Event kan nog tot 01-07-2019
Opgeven voor het Nikantes Botreep Beach Event kan nog tot 01-07-2019 (Foto: Enrico Stout)

Nikantes Beach Event

Nikantes organiseert op vrijdagavond 5 juli vanaf 18.30 uur tot 21.00 uur een groot Beach Event op het Beachcourt op het sportcomplex Botreep in Hoogvliet. Inmiddels hebben er zich al 16 teams voor dit Event aangemeld. De Beachteams gaan onderling Beachvoetballen, Beachvolleyballen en Beachkorfballen. De winnaar ontvangt een mooie Botreep Beach Bokaal.

Hoogvliet - De teams bestaan uit ongeveer 5-8 personen. Het is een mix van jongerenteams, bedrijventeams, vriendenteams en familieteams. Iedereen is van harte welkom. Het is bedoeld voor mensen uit Hoogvliet en directe omgeving. Mensen die niet zo sportief zijn, zijn ook geheel op hun plaats bij Nikantes. Zij kunnen namelijk met elkaar Jeu de Boulen, dit is ook een leuke sport om te doen. En uiteraard kunnen zij de Beachteams aanmoedigen als deze bikkels strijden tegen een ander Beachteam.

Er is een grote stretchtent aanwezig en muziek wordt verzorgd door DJ AX. De kosten per team zijn € 50.00. Na aanmelding ontvang je een betalingsverzoek op het opgegeven e-mailadres. Deelnemende teams krijgen een welkomstdrankje en ook FingerFood. Opgeven kan nog tot 1 juli. Er kunnen nog maximaal 20 teams zich opgeven. Een team opgeven kan door te gaan naar de website www.nikantes.nl en te klikken op de button Botreep Beach Event 2019. Daar vind je ook alle informatie en foto’s en filmpjes van de editie van 2018. Je kunt ook klikken op de onderstaande link om rechtstreeks naar de pagina toe te gaan:

https://nikantes.nl/komen-jullie-ook-naar-het-botreep-beach-event-van-vrijdag-05-07-2019/

Inmiddels hebben de volgende teams zich al opgegeven voor het Nikantes Beach Event: Quist en Co, 2 teams van Scania Hoogvliet, Volley Zuid, The Misfits, The Children of the Corn, Ritmeester, De Bondt Grafimedia, Kilootje Teveel, Weekendhooligans, De Nootjes, Applicatietechniek van der Wal BV, Tweewieler de Gadering, Yeh Amigo’s, VIP’s en LC Packaging.

Meer berichten