Het Amsterdam Wind Quintet.
Het Amsterdam Wind Quintet. (Foto: )

Kinderconcert bij het kasteel

RHOONOp zondag 30 juni heeft de Stichting Kasteel van Rhoon een leuk kinderconcert geprogrammeerd met als titel Peter & de Wolf. Het Amsterdam Wind Quintet speelt de educatieve kindervoorstelling in samenwerking met verteller/zangeres Talitha van der Spek.

In Peter en de Wolf worden de dieren en mensen door een eigen instrument uitgebeeld: De vogel wordt gespeeld door de fluit, de eend door de hobo, de kat door de klarinet, de wolf door de hoorn en opa wordt gespeeld door de fagot. Een spannend sprookje, waarbij Peter in het bos bij het huis van zijn opa allerlei avonturen beleeft.

Het Amsterdam Wind Quintet bestaat uit: Tim Wintersohl, fluit, Marije Clemens, hobo, Hanka Clout, klarinet, Stefan Danifeld, hoorn, Marijke Zijlstra, fagot, Talitha van der Spek, vertelster.

De voorstelling begint om 14.00 uur op het terrein naast het Kasteel van Rhoon waar een dag eerder het Muziek op Rhoon festival zal plaatsvinden. Het podium, de banken en reuzenparasol zijn dan nog aanwezig, zodat de bezoekers zowel beschut (zon of regen) dan wel in de open lucht kunnen genieten van deze muzikale happening.

Toegang is € 7,50 en de kaarten zijn zowel online te bestellen (https://www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda/bestellen.php?id=445) alsook via onze verkooppunten Het Wijnhuis, Strawinskyplein 6 of het ThéCafé, Julianastraat 57- beide in Rhoon.

Meer berichten