The Main Team maakt 26 juni z'n opwachting in de Flamingo tijdens de Mid-Summer-Rock-Tour. Ook zijn er diverse gastoptredens van artiesten zoals blueszanger Robert en zangeres Patricia
The Main Team maakt 26 juni z'n opwachting in de Flamingo tijdens de Mid-Summer-Rock-Tour. Ook zijn er diverse gastoptredens van artiesten zoals blueszanger Robert en zangeres Patricia (Foto: Henk Groenenboom)

Mid-Summer-Rock-Tour in de Flamingo

Wie beweert dat ouderen niet meer kunnen rocken, heeft het mis. Dat bewijzen de drukbezochte muziekmiddagen voor senioren die dit jaar 8x worden georganiseerd in de Flamingo. De eerste 4 edities dit jaar zaten vol, dus waarom wachten tot de eerstvolgende editie in september? Op 26 juni is een extra muziekmiddag ingelast met de titel "Mid-Summer-Rock-Tour".

door Yvonne Schults

Hoogvliet - Dit keer draait de tour om één band, "The Main Team". Zij spelen de hele middag spetterende muziek uit de zestiger jaren. Tevens hebben zij enkele gastartiesten uitgenodigd, zoals de Hoogvlietse blueszanger Robert en zangeres Patricia, die beiden al vaker succesvol hebben opgetreden in de Flamingo. Senioren en overige belangstellenden zijn van harte welkom van 14.00-17.00 uur. De toegang is mede dankzij de gemeente Rotterdam slechts € 3,00 per persoon, op de middag zelf aan de kassa te voldoen. Reserveren is niet nodig. Vanaf 25 september wordt weer elke 4 weken een muziekmiddag voor senioren georganiseerd, op zelfde tijd en dezelfde locatie. Partycentrum Flamingo bevindt zich aan de Lengweg 150 in Hoogvliet. Er is veel gratis parkeerruimte en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het ligt op slechts 500 meter lopen van metrostation Zalmplaat. Wees Welkom.

Meer berichten