Andere ziektebeelden bij dementie

Hoogvliet - In het laatste Alzheimer Café Hoogvliet voor de zomerstop hebben we maandagavond 17 juni een specialist ouderengeneeskunde te gast. Naast dementie kan uw naaste last hebben van een andere ziekte zoals hart-en vaatziekten, diabetes, gewrichtsaandoeningen depressie en een delier. Het behandelen van meerdere ziekten kan lastig zijn omdat ze elkaar kunnen versterken of in de weg zitten. De arts van deze avond geeft hier uitleg over en gaat in op vragen uit de zaal.

Het Alzheimer Café is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met een (beginnende) dementie, hun partners, familieleden en alle andere belangstellenden uit Hoogvliet en omgeving. Men ontmoet elkaar in een ongedwongen sfeer, bij een gratis kopje koffie of thee. Er is ruimte om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen van uiteenlopende aard aan de aanwezige deskundigen.

Het Alzheimer Café Hoogvliet wordt gehouden op iedere derde maandagavond van de maand in de Koerzaal van Meeuwenhof/Breede Vliet, Alverstraat 141, 3192 TN in Hoogvliet. Aanvang 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Deelname aan deze avond is gratis.

Wie meer wil weten kan contact opnemen met Marga van der Bas, sociaal pedagogisch hulpverlener bij Argos Zorggroep, via tel. 010-5017500

Meer berichten