Kampioenswedstrijd Rijnmond Hoogvliet Sport 4

Heeft u zaterdag 15 juni nog geen plannen? Kom dan naar de kampioenswedstrijd van Rijnmond Hoogvliet Sport 4 tegen Simonshaven 2. Aanvang 12:00 uur op het complex van Rijnmond Hoogvliet Sport aan De Botreep in Hoogvliet. Het beloofd een waar spektakel te worden met o.a. vuurwerk en veel gezelligheid. En bij een eventueel kampioenschap is het publiek live getuige van de traditionele 'spring in de sloot' scène. 

Hoogvliet - Rijnmond Hoogvliet Sport 4 is een team met allemaal spelers welke hun roots in Hoogvliet hebben liggen. Het team is dit jaar nieuw opgericht door Léon Nigg en Leon Lengkeek. Doel was met zoveel mogelijk vrienden een hecht en sterk team te vormen. En dat is gelukt. Onder leiding van trainer Michael Nortier ligt de titel in het 1e seizoen voor het grijpen.

In het team spelen veel in de regio bekende namen. De meest bekende namen zijn Remco de Jong en Léon Nigg (tot vorig jaar nog spelers van het 1e elftal van respectievelijk Rijnmond en Pernis). Maar ook Rick Verbrugge, Kris den Oude, Michel van Vliet en François vd Linden zijn een aantal bekende namen in de regio. Maar kom zaterdag gerust langs en u zult nog meer bekenden zien. Het beloofd een mooie zonnige dag te worden. De bar is open voor een lekkere bak koffie of een borrel. Kortom, de zaterdagmiddag kan niet beter benut worden.

Meer berichten