Zullen de meesters en juffen van de Zalmplaatschool of de Notenkraker, de HOV (Hoogvlietse Ondernemers Vereniging) winnaar van de Botreep Beach Bokaal 2018 weerhouden van prolongatie van hun titel?
Zullen de meesters en juffen van de Zalmplaatschool of de Notenkraker, de HOV (Hoogvlietse Ondernemers Vereniging) winnaar van de Botreep Beach Bokaal 2018 weerhouden van prolongatie van hun titel? (Foto: PR Nikantes)

Achttien teams strijden om bokaal bij Beach Event

Kv Nikantes uit Hoogvliet organiseert op vrijdag 5 juli het Botreep Beach Event. Dit is bedoeld voor zelf samengestelde teams van bedrijven, verenigingen, stichtingen, familie of vriendenteams uit Hoogvliet en directe omgeving. Beachteams bestaande uit 5-8 personen gaan met elkaar Beachvoetballen, Beachvolleyballen en Beachkorfballen.

Hoogvliet - Het beachen is vooral erg populair onder jongeren. Het Botreep Beach Event is dan ook bedoeld voor jongeren uit Hoogvliet en directe omgeving. Het terrein is open vanaf 17.30 uur en het Beachtoernooi start om 18.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Daarna kun je natuurlijk nog blijven chillen. Er is een grote stretchtent aanwezig en mensen kunnen relaxen op het gezellige Beachterras met picknicktafels en steiger houten banken bij het Beachcourt. Ook is er voor muziek verzorgd en wel door DJ AX. Inmiddels zijn er al 18 teams aangemeld en wel: een familieteam, 2 teams van Scania Hoogvliet, Volleybalvereniging Zuid, De Nootjes, 2 teams van de Zalmplaatschool, applicatietechniek van der Wal, Tweewieler de Gadering, 3 vriendenteams van SV Poortugaal (voetbal), The Misfits, The Children of the Corn, Ritmeester, De Bondt Grafimedia, Yeh Amigo’s en LC Packaging . Wil jij ook wel meedoen met een door jou zelf samengesteld team? De kosten per team zijn € 50.00. Aanmelden kan nog tot 1 juli. Kijk voor meer informatie op www.nikantes.nl.

Meer berichten