Burendag 2018
Burendag 2018 (Foto: Photo Republic / Bibi Neuray)

Inschrijvingen Burendag, Hoogvliet krijgt hulp

De inschrijving voor de 14e editie van Burendag is geopend. Vanaf nu kan iedereen die zijn buren beter wil leren kennen een burendagactiviteit aanmelden via www.burendag.nl. In Zuid-Holland worden bewoners van het Rotterdamse Schiebroek en Hoogvliet geholpen bij het organiseren van Burendag. De buurten zijn heel divers en het is lastig gebleken verschillende groepen bij elkaar te brengen.

Hoogvliet/Albrandswaard/Pernis - Bewoners willen hier verandering in brengen door Burendag te organiseren. Dit jaar bieden de organisatoren Douwe Egberts en het Oranje Fonds een aantal buurten in het land een extra steuntje in de rug.

Het gaat daarbij om buurten waar doorgaans minder onderlinge verbinding is, maar waar wel behoefte is aan meer contact. Burendag valt dit jaar op 28 september.
Burendag wordt ieder jaar door Douwe Egberts en het Oranje Fonds georganiseerd om contact tussen buurtgenoten te bevorderen. De dag is ontstaan vanuit de gedachte dat buurten gezelliger, socialer en veiliger worden als buren elkaar kennen.
Voor meer informatie over deelname als buurtbewoners aan de dag en voorwaarden kijk op de website: www.burendag.nl.

Meer berichten