Kim Hoornweg
Kim Hoornweg

Te gek bluesfestival in Rhoon

Afgelopen Tweede Pinksterdag waren er ruim 2500 bezoekers op de Dag van het Kasteel, waar o.a. het nieuwe culturele programma middels een "Kasteelladder" aan het publiek werd gepresenteerd. "Zoveel mensen kunnen we bij Muziek op Rhoon (nog) niet kwijt, maar er was veel belangstelling, ook voor dit bluesfestival op 29 juni. Mede door het succes van vorige edities en de line-up dit jaar gaat de verkoop hard, dus wees er op tijd bij want op = op!", zegt Wim Gé Warnaar.

Rhoon - Tijdens Muziek op Rhoon genieten bezoekers van namiddag tot middernacht van te gekke bands die jazz-, blues-, funk- en soulmuziek, of een mix daarvan, spelen. Alle ingrediënten om wederom een mooi muziekfeest neer te zetten zijn aanwezig. Een unieke en sfeervolle locatie met een overdekt terras door een reuzenparasol, lekker eten en drinken en een fantastische line-up met o.a. Kraak & Smaak + band, Ida Nielsen & The Funkbots (DK, bassiste Prince), Erwin Java ft. Kat Riggens (USA), Arp Frique, Kim Hoorweg (sings Amy Winehouse), Diona Fox & her Ragdolls, DJ Onno Paloma & Surprise Act. De presentatie is in handen van Johan Derksen.

Het festivalterrein ligt slechts 3 min lopen van metrostation Rhoon en er is een fietsenstalling bij het Kasteel van Rhoon. Er is daar beperkte parkeergelegenheid voor auto's, deze kunnen op aangewezen terreinen in de nabijheid parkeren. Terrein is open vanaf 14.30 – aanvang 15.00 – einde 23.59 – bar open tot 00.30. Meer festivalinfo, de programmering en details over bands en artiesten in de line-up vindt u op de website https://www.muziekoprhoon.nl.

Meer berichten