Kort nieuws

Duurzaamheid

Hoogvliet - In het kader van duurzaamheid kun je de laatste zaterdag van de maand spullen laten repareren bij het Repair café, maar ook goedkoop kleding kopen op de kledingbeurs. Vrijwilligers van het Repaircafé doen hun best om kapotte stofzuigers, computers en meer aan de praat te krijgen, zodat het apparaat een tweede kans krijgt. Dus de aangeboden kleding is vaak nog zo goed als nieuw. Maar ook voor vrouwen is er een leuk aanbod. Wilt U uw kleding verkopen dan kunt u zich aanmelden in de Zevensprong via telefoonnummer 010-8208873. Zaterdag 28 juni is er weer Repair café van 9.00 uur tot 12.00 en de kledingbeurs start om 10.00 uur. In juli houden we vakantie en in augustus zijn we aanwezig op de Participarade. Het Huis van de Wijk de Zevensprong: Mosoelstraat 20, 3193 EL Hoogvliet.

Geen zorgen over morgen

Poortugaal - Op zondag 30 juni organiseert de Vereniging voor Interkerkelijke Jeugd Evangelisatie (I.J.E.) Rotterdam weer haar jaarlijkse slotmeeting. Thema van de meeting is "Geen zorgen over morgen". Vaak is de zomervakantie het moment om even helemaal te 'ontzorgen', uit te rusten van het werk, opleiding of school en weer helemaal op te laden voordat het nieuwe seizoen weer begint. Maar waar maken we ons eigenlijk écht zorgen over? En nog belangrijker: wat leert de Bijbel ons daar over? Die vragen zullen tijdens de meeting centraal staan. Tijdens de meeting zingt het I.J.E.-koor onder leiding van Theo Barendrecht een aantal mooie liederen en is er daarnaast ruimte voor veel samenzang. Ds. Marianna van de Graaf zal in de meeting voorgaan. De meeting wordt gehouden in de Dorpskerk, Kerkstraat 90 in Poortugaal en begint om 17:00 uur.

Struinen in
de Tuinen

Hoogvliet - Op zondag 7 juli zijn bezoekers welkom om een kijkje te nemen in de tuin van de Hof van Heden. De Hof ligt tussen de Tarbotstraat en de Horsweg in Hoogvliet. Er zullen drie artiesten optreden met feelgood songs, eigen geschreven teksten en Japanse Haiku. Deze gedichten worden muzikaal omlijst door de didgeridoo. Het programma is van 12.00-17.00 uur. De entree is gratis. De bar is open voor een drankje eigen kosten. Info: Ariane 06 49891666.

Meer berichten