Aankomend weekend Botreep Beach Event met live optreden van de band The Beats, zaterdagavond 20.00 uur
Aankomend weekend Botreep Beach Event met live optreden van de band The Beats, zaterdagavond 20.00 uur (Foto: PR Nikantes)

Meet 'The Beats' on The Beach

De coverband “The Beats” treedt zaterdagavond vanaf 20.00 uur op in een grote stretchtent op het grasveld van Nikantes naast het Beachcourt op het sportcomplex Botreep 10 in Hoogvliet. Er is gratis toegang voor iedereen uit Hoogvliet en directe omgeving. Dus iedereen die zin heeft om even te komen kijken, een drankje te doen en te genieten van live muziek on the Beach in Hoogvliet, is van harte welkom.

Hoogvliet - Aankomend weekend wordt het sportcomplex met het Beachcourt, omgedoopt tot een evenemententerrein door Nikantes. Op vrijdagavond 5 juli strijden 21 Beachteams uit Hoogvliet en directe omgeving om de Botreep Beach Bokaal 2019. De beachwedstrijden beginnen om 18.30 uur en eindigen om 21.00 uur. Kom ook dan gerust even langs om een kijkje te nemen. De Beachteams gaan Beachvoetballen, Beachvolleyballen en Beachkorfballen.

Op zaterdag 6 juli komen er 38 Beachkorfbalteams strijden om in hun klasse de 1e plaats te veroveren. Het toernooi begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Er is natuurlijk vermaak voor kinderen zoals een luchtkussen en een Bungee Jump trampoline. De avond wordt afgesloten met een live optreden in een grote Stretchtent met de live band “The Beats”. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen op het sportcomplex Botreep 10 te Hoogvliet en om het Beachcourt vol in bedrijf te zien. Voor een impressie van de band kijk op: https://www.youtube.com/watch?v=RjRtGCcai6o

Meer berichten