Drink een smoothie met de nieuwe burgemeester van Albrandswaard.
Drink een smoothie met de nieuwe burgemeester van Albrandswaard.

Maak kennis met de nieuwe burgemeester

De nieuwe burgemeester, Jolanda de Witte, wil graag kennismaken met Albrandswaard. Zij bezoekt op woensdag 10 juli de dorpskernen Poortugaal, Portland en Rhoon. Samen met de wethouders nodigt zij alle inwoners uit om gezellig een kopje koffie of een sapje te komen drinken.

Albrandswaard – Het college van burgemeester en wethouders gaat die dag op stap met een koffiekar en een smoothiebar. Van 10 tot 11 uur is iedereen welkom bij de koffiekar aan de Hooge-Werf aan 't Wiel 2 in Poortugaal. Hierna trekt het college van B en W richting Portland, waar zij van 11.45 tot 12.45 uur staat met een smoothiebar op het schoolplein van De Grote Reis aan de Binnengracht 2. De laatste stop die dag is op het Strawinskiplein in Rhoon van 14.30 tot 16.00 uur. Ook daar kunnen inwoners langskomen voor een korte kennismaking met de burgemeester.

Evenementen
Ook de wethouders gaan graag in gesprek met Albrandswaarders. Zij zijn vooral benieuwd naar uw mening over evenementen in Albrandswaard. Wat vindt u belangrijk? Hoe ervaart u de evenementen in Albrandswaard? Wat zou u graag anders zien? De wethouders horen het graag.

Meer berichten