Ben jij gek op proefjes en techniek? Geef je op voor de Shell Pernis Kinderraad


Kinderraad Shell 2018.
Kinderraad Shell 2018. (Foto: Ernst Bode)

Ben jij gek op proefjes en techniek? Geef je op voor de Shell Pernis Kinderraad

HOOGVLIET - Heb jij altijd al eens willen weten hoe een olieraffinaderij werkt? Ben jij gek op proefjes? Of wil je misschien later wel werken in de techniek? Dan is de Shell Pernis Kinderraad wat voor jou. Je kunt je vanaf nu aanmelden!


Jaarlijks organiseren Shell Pernis en de Kleine Ambassade de Shell Pernis Kinderraad. De Kinderraad bestaat uit een groep kinderen uit groep 6, 7 en 8 uit Schiedam, Vlaardingen, Hoogvliet, Spijkenisse, Poortugaal, Albrandswaard en Pernis.

Je kunt je nu aanmelden voor de Kinderraad 2019-2020. Als je wordt gekozen krijg je in de periode van september tot en met maart 2020 op zeven woensdagmiddagen themalessen. Bijvoorbeeld over werken in de techniek, veiligheid en duurzaamheid.

Deze lessen zijn in Schiedam of in Spijkenisse. Ook ga je naar Shell Pernis toe voor een excursie en krijg je een exclusief kijkje achter de schermen. Na deze lessen werken jullie samen later in het jaar een advies voor Shell Pernis uit.

Wil je een plaats in deze Kinderraad en zit je dit jaar in groep 6, 7 of 8? Stuur dan voor 12 september een mail naar harmenvandewetering@dekleineambassade.nl met daarin je naam, leeftijd, telefoonnummer, school en een korte motivatie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden