Historische Landbouwdag in Rhoons polderlandschap


Op de Historische Landbouwdag is 14 september de hele dag van alles te zien en beleven voor jong en oud. Zet deze datum vast in uw agenda (foto: Sjors Ribeiro Edison)
Op de Historische Landbouwdag is 14 september de hele dag van alles te zien en beleven voor jong en oud. Zet deze datum vast in uw agenda (foto: Sjors Ribeiro Edison) (Foto: Sjors Ribeiro)

Historische Landbouwdag in Rhoons polderlandschap

Op 14 september wordt wederom een Historische Landbouwdag gehouden aan de Essendijk 24. Tussen 10.00 en 20.00 uur worden allerlei activiteiten georganiseerd. De organisatie is al maanden bezig met een afwisselend programma en ze zijn nog niet klaar. Wij lichten alvast een tipje van de sluier op.

Albrandswaard – Na de opening om 10.00 uur volgt een optocht door Rhoon en omgeving tussen 11.00 en 12.00 uur. Tussen 10.00 en 15.30 uur zijn diverse oude ambachten te bewonderen, zoals smeden, rietmatten vlechten, pottenbakken, klompen en corn dollies maken en babbelaars bakken. Verder zijn er vele oude rijtuigen te bekijken. Om 14.00 uur start de Boerentrekkertrek en vanaf 15.30 uur wordt live muziek verzorgd door de band "Traveller" uit Pernis. Kinderen kunnen zich laten schminken en er is een springkussen. Tevens zijn diverse horecagelegenheden aanwezig. Sponsoring in de vorm van geld of goederen is van harte welkom, neem hiervoor contact op via e-mail: landbouwdagrhoon@gmail.com. Kom alstublieft met de fiets want het aantal parkeerplaatsen is beperkt. Meer informatie vindt u op de website: http://historische-landbouwdag-rhoon.nl/. Graag tot 14 september!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden