Anja Jongejan bij Steevast

In deze laatste aflevering van het informatie - familieprogramma 'Steevast op Zondag' voor de zomerstop op 21 juli a.s is in het tweede (13.00-14.00) uur de directeur van de gebiedscoöperatie 'Buijtenland van Rhoon', Anja Jongejan te gast bij RTV Albrandswaard.

Albrandswaard - Sinds 8 april is zij aan de slag met de polders en de natuur van Albrandswaard en daarover gaat radiopresentator Jan Jongerius met haar praten. Er is werk aan de winkel en net na de 'Buijtenlanddag' (06 juli) is er veel te vragen en veel toe te lichten en te vertellen over de toekomst van de polders in onze regio. Anja is een echt buitenmens en kent de natuur in vele facetten, zodat dit werk haar niet vreemd is. Vogels, gewassen , waterhuishouding en dieren, alles komt voorbij.

Het eerste (12.00-13.00) uur is ingeruimd voor de actualiteit en de wetenswaardigheden uit de brede regio van ons gebied. Natuurlijk ontbreekt de muziek niet in deze uitzending van 'Steevast op Zondag'.

Luisteren kan in de ether FM.107.1, op de kabel van Albrandswaard 99.0 Mhz, het internet www.rtvalbrandswaard.com en de tv kanalen 28+ analoog en 12 digitaal (caiway). Het programma wordt zondagavond herhaald van 22.00-24.00 uur.

Het is de laatste uitzending van dit programma voor een korte zomerstop en er wordt weer gestart op zondag 1 september.

Meer berichten