Kort nieuws

Wandeling door Klein Profijt

Albrandswaard - De wekelijkse wandelingen van stichting SPAL gaan op donderdag 18 en zondag 21 juli door het prachtige natuur gebied KleinProfijt en door de Rhoonse Grienden. Vertrektijd is op donderdag 9.30 uur en zondag om 10.00 uur vanaf het JCA centrum aan de Albrandswaardsedijk 180 in Poortugaal, nabij jachthaven Rhoon. Drie tot vier per jaar is er een wandeltocht geplant door dit gebied en dan met name Klein Profijt. In juli is Klein Profijt al deels gekleurd met de lila en rose Reuzenbalsemien wat een prachtig gezicht is. Met wat geluk is er ook een bever te zien vanaf een van de bruggen in het ongerepte natuurgebied.

Via stichting SPAL is het mogelijk om wekelijks met wandel gerelateerde activiteiten mee te doen zowel voor Nordic Walkers als voor Sport Wandelaars. Meer informatie: Aad Wijntjes tel. 06-46226208en of via www.sportbalans.nl.

Budgetcoach

Albrandswaard - Gemeente Albrandswaard is een coach rijker, namelijk een budgetcoach. Sinds eind februari staat Your Happy Budget op de kaart en ingeschreven bij de KvK. Oprichtster is Petra van Splunter, die u misschien nog kent als apothekersassistente bij apotheek Poortugaal. Zij heeft zich laten omscholen en werkt nu als zelfstandig budgetcoach in de regio Zuid-Holland.
Haar missie is om jongeren en gezinnen (met of zonder kinderen) die problemen ervaren met hun financiële budget te ondersteunen en te begeleiden, hun stress hierover te verminderen en om te zetten in meer zelfvertrouwen over en met geld en er samen voor te zorgen dat er meer financiële stabiliteit ontstaat.
Heb jij een betalingsachterstanden of dreig je die te krijgen, om welke reden dan ook? Of zou je hulp kunnen gebruiken bij het ordenen van je administratie? Wil je je financiën eens helemaal op een rijtje zetten en kijken waar er bespaard en gespaard kan worden? Ben jij het overzicht kwijtgeraakt en heb je geen idee wat er in en uit gaat? Wil je graag meer informatie?

Neem dan contact op met Petra via haar website www.yourhappybudget.nl of via Facebook of Instagram. Het intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Petra van Splunter, Budgetcoach @ Your happy Budget. Voor meer informatie kijk op de website: www.yourhappybudget.nl of bel naar telefoonnummer 06-21555051.

Meer berichten