Culturele seizoen Kasteel van Rhoon

Het culturele programma van het seizoen 2018-2019 is met de expositie Kleur Lokaal 2 afgesloten en de vakantie is aangebroken. De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn alweer begonnen en het culturele programma is op twee nog te bevestigen optredens in 2020 voor "Blues op Zondag" na verder rond.

Albrandswaard - De diverse commissies met vrijwilligers binnen de Stichting Kasteel van Rhoon hebben voor komend jaar weer een keur aan mooie en interessante activiteiten kunnen boeken. Hiervan kunnen de inwoners van Albrandswaard en daarbuiten weer volop genieten in een divers programma waar voor elke smaak op cultureel gebied wel wat te vinden is. Het programma is rond Tweede Pinksterdag gepresenteerd in de 'Kasteelladder 2019-2020' die huis-aan-huis in Albrandswaard is verspreid. Verder zijn deze op een aantal punten in Albrandswaard gratis te verkrijgen zoals bij de voorverkoopadressen, het gemeentehuis en de buurthuizen/bibliotheken in Albrandswaard. Ook op onze website staat het programma, kan ook (link boven) worden gedownload : https://www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda.php

Op 1 september opent het nieuwe seizoen al met een expositie op de Klokkenzolder (Arie Meuldijk en John de Vos), waarna op 15 september de Open Monumentendag en Blues op Zondag (optreden Chris Cain) georganiseerd worden. Verder in deze maand op de 22ste nog een rondleiding op en rond het Kasteel (tevens laatste dag van de tentoonstelling) en op donderdag 26 september Cabaret & Zo met Ronald Snijders op de Klokkenzolder.

Voor de cabaretvoorstellingen en de kamermuziekuitvoeringen zijn passe-partouts à € 60,00 verkrijgbaar (https://www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda/passe-partout.php). Ook voor "Blues op Zondag" kan men nu al kaarten bestellen voor het optreden van Chris Cain via de site van de Stichting of de voorverkoopadressen. Evenals voor de diverse andere BoZ optredens via https://www.muziekoprhoon.nl/bluesopzondag.php. Meer info: www.stichting-kasteelvanrhoon.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden