Het veelkoppige publiek luisterde geboeid naar de diverse muziekstukken tijdens het 2e buitenconcert van La Bona Futura op het basketbalveldje aan de Ouwelandsestraat in Poortugaal
Het veelkoppige publiek luisterde geboeid naar de diverse muziekstukken tijdens het 2e buitenconcert van La Bona Futura op het basketbalveldje aan de Ouwelandsestraat in Poortugaal (Foto: Yvonne Schults)

La Bona Futura: 2x op dreef bij vrolijke buitenconcerten

Op 16 juli gaf La Bona Futura (LBF) hun 2e buitenconcert aan de Ouwelandsestraat. Ook dit concert werd, net als de 1e editie 2 juli in de Kasteeltuin, goed bezocht. LBF geeft 's zomers vaker buitenconcerten in steeds een andere Poortugaalse wijk.

Poortugaal – Vanaf 19.30 speelden zij onder leiding van dirigent Sjaak Verloop muziek uit films zoals 'Startrek', 'Frozen' en 'Mary Poppins', maar ook van Queen en The Beatles. Het publiek zat op zelf meegenomen stoelen of kleedjes of stond rondom LBF en genoot van de muziek en het mooie weer. Drankjes werden gesponsord door Plus Hofland en gratis uitgedeeld door Wijkforum Plan Landweg-Kasteeltuin. Op 5 oktober houdt LBF een play-in bij de Brinkhoeve van 9.00–16.00 uur, dat wordt afgesloten met een concert. Aanmelden? www.labonafutura.nl, info via secretaris@labonafutura.nl, kosten €12,50 inclusief lunch. Geplande evenementen LBF: een groot concert op 30 november met als thema filmmuziek en het leerlingenorkest, dat na de zomer start. Elke muzikant kan les krijgen en aansluiten. Repetitie op dinsdagavond, info via muzieklessen@labonafutura.nl. Nieuwe leden zijn van harte welkom. LBF zoekt vooral trombone, hoorn, klarinet en slagwerk. Repetitie: Brinkhoeve dinsdag 19.30-22.00 uur.

Meer berichten