Honkballen in de zomervakantie.
Honkballen in de zomervakantie.

Honkballen in de zomervakantie!

Omdat we maar geen genoeg kunnen krijgen van het leuke honkbalspelletje, gaat honkbalvereniging Portland Poema's ook in de zomervakantie 'gewoon' lekker door met honkballen. Voor kinderen, volwassenen en mensen met een beperking worden er zomertrainingen georganiseerd om lekker bezig te blijven.

Albrandswaard - Elke maandagavond wordt er SlowPitch gespeeld door volwassenen, op woensdagen wordt er gehonkbald door de jeugd (vanaf 17 uur) & heren senioren en op de donderdagavond is er G-honkbal voor mensen met een beperking.
Iedereen is van harte welkom om mee te doen (deelname is gratis). Onze accommodatie is op de Zuiderparkweg 608, nabij metrostation Slinge. Dit jaar is het laatste jaar dat we hier nog spelen, want na de zomervakantie krijgen we een geheel nieuwe honkbalaccommodatie aan de Oldengaarde en als daar dan ook de kantine en kleedkamers klaar zijn gaan we verhuizen. Kijk voor meer informatie over de trainingstijden op www.portlandpoemas.nl. Kijk voor meer informatie op www.portlandpoemas.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden