Zonnebloemers smikkelen in Hoogvliet


Zonnebloemers smikkelen in Hoogvliet

ALBRANDSWAARD - De afdeling Rhoon en Poortugaal van vereniging De Zonnebloem is bijzonder actief voor haar leden en gasten. Nog niet zo lang geleden ging een groep van honderd senioren en mindervaliden varen met een nostalgisch schip. Uiteraard kregen de gasten een prima brunch uitgeserveerd door vrijwillige medewerkers van De Zonnebloem. Dat lieten ze zich goed smaken.

Vorige week donderdag was dat ook het geval toen zo'n tachtig gasten van een diner genoten in Sence of China in het centrum van buurgemeente Hoogvliet. Er werd heerlijk gesmikkeld van niet alleen Chinese gerechten, maar ook van Hollandse kost als salades, biefstuk en gebakken tong. Wat opviel was de bijzonder vriendelijke bediening door het Chinese personeel. Het diner was mogelijk dank zij sponsoring, zoals een recente overhandiging van een cheque blijkt. Hierdoor kan een eigen bijdrage laag worden gehouden.

Op woensdag 4 september is er weer een uitstapje, nu naar Scheveningen. Het vervoer geschiedt met een rolstoelbus en de vertrekplaatsen zijn om 11.00 vanaf de Brinkhoeve in Poortugaal en een kwartier later van de Klepperwei in Rhoon.

Bij de bekende visgroothandel van Simonis aan de Scheveningse haven wordt geluncht met kibbeling of gebakken mosselen en aansluitend volgt (bij goed weer) een wandeling over de Boulevard. Dan is het nog niet gedaan, want er is ook nog een rondrit door Den Haag en het Westland. Ria Labeij verstrekt via 010-5016749 graag nadere informatie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden